Generationsskifte sparring

Et generationsskifte er altid en proces som er fyldt med forskellige udfordringer. Jeg har gennem mine 14 år som statsautoriseret revisor hjulpet mange kunder igennem et generationsskifte og næsten hver gang har det en ny løsning om det er:

  • Optimering af drift og salg til 3. Mand
  • Skattemæssig optimeret overdragelse til familie
  • Overdragelse til nogle familiemedlemmer med kompensation til øvrige medlemmer
  • Økonomisk generationsskifte uden et ledelsesmæssigt generationsskifte

For at få den bedst mulige proces er det vigtigt, at processen startes op i god tid. Der kan både være nogen skattemæssige forhold, som gør sig gældende men i lige så høj grad nogen psykologiske forhold, som skal bearbejdes.

En generationsskifteproces er altid forskellig, men starter altid med et indledende møde, hvor vi drøfter ønsker og muligheder.

Facebooklinkedinmail